Μια απάντηση στην Επιτροπή Παρακολούθησης του δρόμου «Χάνια – Κισσός»

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι επιτροπές παρακολούθησης που εισήγαγε η νέα Νομαρχιακή Αρχή στην κατασκευή των έργων πήραν σάρκα και οστά, αυτονομήθηκαν και λειτουργούν ανεξάρτητα, υποβάλλοντας τις δικές τους παρατηρήσεις τους στον κύριο του έργου που είναι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και ο Νομάρχης», τόνισε ο Αντινομάρχης Ηλίας Ξηρακιάς για τη ανακοίνωση της επιτροπής ότι καθυστερεί η κατασκευή του έργου.

«Στην επιτροπή παρακολούθησης του Χάνια – Κισσός που συνεδρίασε χθες στην Τσαγκαράδα, υπό την προεδρία του Δήμαρχου κ. Λεβέντη, συμμετέχουν επίσης η ένωση Ξενοδόχων, το Τ.Ε.Ε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Κισσού κι ο εκπρόσωπος του ΕΟΣ.
«Στην επιτροπή καλούνται η υπηρεσία επίβλεψής της ΝΑΜ και ο εκπρόσωπος του αναδόχου προκειμένου να αξιολογήσουν μαζί την πρόοδο του έργου και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που προκύπτουν.
Συνεπώς ο Αντινομάρχης που καλείται σ’ αυτές τις επιτροπές δεν είναι υποχρεωτικό να παρευρίσκεται για να μην «επηρεάζει» και την αυτόνομη λειτουργία τους.
Επί της ουσίας κατανοούμε την αγωνία των μελών της επιτροπής για το αν θα ολοκληρωθεί το έργο μέχρι το καλοκαίρι αλλά δεν συμφωνούμε με την εκτίμηση τους.
Είχαμε και φέτος μια καλή χειμερινή περίοδο χιονο-κάλυψης με διακοπή εργασιών λόγω χαμηλών θερμοκρασιών.
«Όλα τα προβλήματα, στα δυο(2) χιλιόμετρα του δρόμου που υπολείπονται του έργου έχουν επιλυθεί, εκτός από τα θέματα των σωληνώσεων ύδρευσης για τα οποία πρέπει να επιληφθεί ο Δήμος. Θα συμπληρωθούν το επόμενο διάστημα κάποια τεχνικά και μετά το Πάσχα θα αρχίσει η οδοστρωσία και η ασφαλτόστρωση τους. Καθησυχάζουμε λοιπόν τους πολίτες της περιοχής ότι το έργο θα ολοκληρωθεί σύντομα ώστε το καλοκαίρι να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ «ΚΛΕΙΣΙΜΟ» ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ, Ο Γ.Γ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα οι ανατριχιαστικοί διάλογοι της Πυροσβεστικής

ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ